אודות גילה אמיר
אני פסיכותרפיסטית מנוסה המטפלת בנוער ,מבוגרים,נשים ובני הגיל השלישי. אני מאמינה שהבסיס להצלחת הטיפול הוא הקשר הבטוח שנוצר בייני לבין המטופל/ת .אני מתמסרת לקשר ולתהליך הטיפול . חשוב לי שקשר זה יהיה אכפתי, חם ,מכיל ,עם קבלה מלאה ונוכחות אוהבת.
כחלק מהטיפול , אני מלמדת כלים לוויסות רגשי וטיפול עצמי במצבי חרדה וטראומה,כולל פוסט טראומה .
אני מטפלת בהצלחה באתגרי גוף , פוריות, אבל ואובדן, התמודדות עם טראומה ופוסט טראומה, משברי חיים ומעבר.
אני רואה את האדם כמכלול ,כשלם ולא כבעיה מהלכת. יש אותך ויש את האתגר /הקושי/המחלה איתו את/ה מתמודד.
מאמינה ביכולת שלנו להתפתח ,להתהוות ולעדכן גרסה של עצמנו בכל גיל.
אני מאמינה מאוד בקשר גוף נפש ורוח. לפיכך,מיישמת עבודה חוויתית ותשומת לב לגוף ולרגש... (התמקדות,מיינדפולנס,AEDP,EFT) .
דרך הגוף ניתן ללמוד על מקורות הכאב/חולי ולתת לרגשות ותחושות להתבטא על מנת לפתוח חסימות. בטיפול אני עוזרת להתחבר למשאבים ולכוחות כדי להזכיר לגוף את תחושת החיות והאנרגיה שברשותו כדי לסייע לו במסע הריפוי .
לימודים: בעלת תואר ראשון ושני בעבודה סוציאלית (מ.ר 9531) התמחות בטיפול משפחתי מ2001., מוסמכת לימודי הנחיית קבוצות,
מוסמכת בפסיכותרפיה באוריינטציה פסיכואנליטית מטעם אוניברסיטת חיפה,
מוסמכת לתרפיית התמקדות מטעם המכון הבינלאומי להתמקדות בניו יורק ו-קורס "התמקדות בבריאות". סיימתי לימודי החוויה הסומאטית (מתחילים) SE
בתהליכי הכשרה של טיפול דינמי חוויתי מואץ AEDP ו טיפול ממוקד רגש EFT
כל מטופל/ת מקבל התייחסות יחודית עפ"י הצרכים שלו. אשמח ללוות אותך בדרך שלך .