לוגו פסיכולוגיה עברית

×Avatar
שכחת את הסיסמה? הקלידו אימייל ולחצו כאן אני מסכימ.ה להצטרף לרשימת התפוצה לקבלת עדכונים ומידע שיווקי
זכור אותי
אמר החוצב במקבת בהרים:

אמר החוצב במקבת בהרים:

עלון פסיכולוגיה עברית | 26/2/2012 | 6,975 צפיות | הרשמו כמנויים

בעוד הטבח בסוריה נמשך, כך נדמה, באין מפריע, ועוד אנשים נשאבים למערבולת הדמים, אצלנו ציינו את ראש חודש אדר, האם אכן נוכל להרבות בו בשמחה?

חני בירן מציעה לראות את המהלכים של המחאה החברתית בקיץ האחרון כניסיון מחודש להקים את מגדל בבל. ועוד פוסט על שפות שנפגשות, או נפרדות, עמיה ליבליך על יוצרת הקולנוע נורית אביב. עוד על הפער התרבותי בהקשר מקצועי - פוסט על פסיכואנליזה בסין מתוך הבלוג של "שפיות זמנית". וגם נגיעה ביהדות ובזיקה שבינה ובין פסיכותרפיה - מספר פרקים מתוך ספר חדש שכתבו שניאור הופמן ולאה רוסמן, "פסיכותרפיה ויהדות". עוד חיבור בין תרבות וטיפול מציגה דר' רווית ראופמן. פרק מספרה העוסק בקשר בין חלומות, מעשיות וסיפורי עם, בהתבוננות פסיכואנליטית מובא לקוראי האתר במלואו. רות נצר מעלה הרהורים אודות ציוריו של לוסיאן פרויד, צייר והנכד של... בשנות חייה האחרונות של אימו.

ובעוד החורף הולך ונמוג, הפסיכיאטר אורי ניצן בוחן את החוויה הכה לא ישראלית של מפגש עם השלג. ועוד מעולם הפסיכיאטריה, בנימה מחויכת - קטע מהבלוג "שפיות זמנית" ומתוכנית טלוויזיה בריטית. איך מתחפשים לפסיכיאטר? חודש טוב ושמח!

"אמר החוצב במקבת בהרים:

ההר הזה איתן, לנצח לא ינוע

השיש הוא קשה מכוח הפלדה

אבל יותר קשה זה לא יותר גרוע." (מילים: יורם טהרלב)

מטפלים בתחום

מטפלים שאחד מתחומי העניין שלהם הוא:
מעיין גלעד אילוז
מעיין גלעד אילוז
עובדת סוציאלית
בעז גסטהלטר
בעז גסטהלטר
פסיכולוג
תל אביב והסביבה
יובל אדם
יובל אדם
פסיכולוג
תל אביב והסביבה, חולון והסביבה, רמת גן והסביבה
עדי בר דוד
עדי בר דוד
עובדת סוציאלית
עפולה והסביבה, אונליין (טיפול מרחוק), פרדס חנה והסביבה
ניצן שטיגליץ
ניצן שטיגליץ
עובדת סוציאלית
ענבל רגב קויתי
ענבל רגב קויתי
עובדת סוציאלית
רחובות והסביבה

עוד בבלוג של עלון פסיכולוגיה עברית

לחברי פסיכולוגיה עברית שלום, חג הפסח וחג הפסחא עברו, והחודש חל יום השואה, יום הזיכרון, ויום העצמאות....
הגישה ההתייחסותית מתייחסת לנפש האדם כאוסף של 'מצבי עצמי' אשר מתקיימים ביניהם דיאלוג ותנועה מתמדת. כאשר...

תגובות

הוספת תגובה לפוסט

חברים רשומים יכולים להוסיף תגובות והערות.
לחצו כאן לרישום משתמש חדש או על 'כניסת חברים' אם הינכם רשומים כחברים.