הכנס השנתי ה-18 של העמותה לסיעוד פסיכיאטרי בישראל
13/5/2015 - 12/5/2015 | פורסם על ידי עוז הפקות
חברים יקרים,
מערכת הבריאות פועלת בסביבה מאתגרת, דינמית רבת שינויים ותהפוכות. עולם הפסיכיאטריה נמצא בפתחה של תקופה שבה שינויים חידושים ותמורות יהיו חלק בלתי נפרד מחיינו המקצועיים היומיומיים.
האחות הפסיכיאטרית נמצאת על דרך שבה מחד היא מצליחה למנף את המקצוע בתנאים לא פשוטים חרף המגבלות ולהיות מובילה בתחומה בבתי החולים ובקהילה ומאידך ישנה המשכיות למאבקים עיקשים על מנת להיות מוכרות כחלק ממקצועות הטיפול בעולם בריאות הנפש.
אחיות בריאות הנפש בבתי החולים ובקהילה מהוות את החוליה החזקה בעשייה. הן נמצאות במרכז קבלת ההחלטות לגבי המטופלים, הן עוסקות בפסיכותרפיה התנהגותית קוגניטיבית, דינמית, בניהול טיפול ועוד.
בכנס השנה יושם דגש על כל התהליכים והשינויים הנקרים בדרכנו בתקופה הזו: שיטות טיפול וטכנולוגיות חדשות, שימוש בגראס רפואי, התמודדות הצוות הסיעודי עם דילמת העישון בקרב מטופלים, סוגיות בטיפול במסגרות לבריאות הנפש בקהילה, ועוד בכנס יוצגו עבודות חברי העמותה הן כהרצאות והן כפוסטרים.
אנו פונות אליכם - חברי עמותה יקרים - לבוא ולקחת חלק פעיל בכנס, לתרום ולהיתרם, להתעמק בנושא ולשתף אותנו בהתמודדותכם עם מגמות סיעודיות חדשות המתפתחות ודרכי התערבותנו בתחום.
חברים המעוניינים להציג עבודות בכנס הזה, מוזמנים לשלוח תקצירים. בתקצירים תינתן עדיפות לתחומים הבאים:
* שמירה על רצף הטיפול – ממשקים ומעברים בין אשפוז וקהילה והשלכות הרפורמה.
* שיפור חווית המטופל ובני משפחתו באשפוז בקהילה.
* טיפול בשעת חרום של אחיות ברה"ן.
* פיתוח תפקידים בסיעוד פסיכיאטרי.
* מחקר בסיעוד הפסיכיאטרי (Health Care Leaders (HCL
* שילוב טכנולוגיות בסיעוד הפסיכיאטרי.
* הדרכת צוות סיעודי פסיכאטרי ) )SUPERVISION
נשמח לשיתוף פעולה.
בברכה
גלית לוי, יו"ר העמותה לסיעוד פסיכאטרי בישראל
לאתר הכנס השנתי לסיעוד פסיכיאטרי 2015 : www.pna2015.co.il
לטופס ההרשמה לכנס השנתי : https://oz-pro7.herokuapp.com
תגיות: תחנות בריאות הנפש מחלות נפש פסיכותרפיה טיפול משפחתי גוף ונפש הרפורמה בבריאות הנפש