לוגו פסיכולוגיה עברית

×Avatar
שכחת את הסיסמה? הקלידו אימייל ולחצו כאן אני מסכימ.ה להצטרף לרשימת התפוצה לקבלת עדכונים ומידע שיווקי
זכור אותי
 
המצעד השנתי התשע"ז – אז מה היה לנו השנה?

המצעד השנתי התשע"ז – אז מה היה לנו השנה?

שפיות זמנית | 19/9/2017 | 3,042 צפיות | הרשמו כמנויים | שלחו טקסט לבלוג

לקראת ראש השנה המתקרב ערכנו סיכום תמציתי של נושאים בהם עסקנו בשנה זו.

השנה התחילה - והמשיכה - בתוצאות הרפורמה בבריאות הנפש. דיון בכנסת בנושא תקנים לפסיכולוגים קליניים, צמצומם של התקנים למתמחים, שיחה עם הפסיכולוגית הארצית ימימה גולדברג בנושא תורי ההמתנה להתמחות והעדפת פסיכולוגים חינוכיים והתפתחותיים ושליחת המתמחים הקליניים לפריפריה. סיכום ביניים של הנושא ניתן למצוא בפוסט סיכום שנת 2016.

בנושא גבולות המקצוע והיכולת להעניק טיפול פסיכולוגי, הוטחה כלפי צוות האתר האשמה על קידום שרלטנים, ובמקביל לה התפרסמה כתבתה של טלי חירות-סובר על ההבחנה בין פסיכולוג מומחה למתמחה, אשר העלתה שאלה לגבי מטפלים שאינם פסיכולוגים קליניים. כהשלמה לכך, הסדרת העיסוק בקרימינולוגיה קלינית ובמקצועות הבריאות ופתיחת פלטפורמה קהילתית באתרנו בנושא חוק הפסיכותרפיה בישראל מכוונות לאלו מבינינו שאינם פסיכולוגים, המעניקים טיפול רגשי מסוגים שונים.

חשבון הנפש שלנו השנה מתמקד באירוע של ניצול מיני על ידי פסיכולוג בכיר אשר גונה בכל פה, והעלה למודעות את הפגיעות הנפשיות במסגרת טיפולית.

אנו סוגרים את השנה באופטימיות זהירה. דוח משרד הבריאות בנוגע להפחתת ההגבלות המכניות בבתי החולים הפסיכיאטריים והקמת בתים מאזנים כחלופת אשפוז עבור מטופלינו, יחד עם הקמת חטיבה פסיכולוגית בהסתדרות המח"ר עבורנו.


- פרסומת -

בברכת "שיפה ושונה תהא השנה",
צוות האתר


תגיות:

מטפלים בתחום

מטפלים שאחד מתחומי העניין שלהם הוא: פסיכותרפיה, פסיכולוגיה במדיה ובתקשורת, הרפורמה בבריאות הנפש
נועה תפוח
נועה תפוח
מוסמכת (M.A) בטיפול באמצעות אמנויות
תל אביב והסביבה
דותן בר-נתן
דותן בר-נתן
פסיכולוג
כפר סבא והסביבה
יריב טגנסקי
יריב טגנסקי
מוסמך (M.A) בטיפול באמצעות אמנויות
כפר סבא והסביבה, פתח תקוה והסביבה
מעין שטנדל
מעין שטנדל
עובד סוציאלי
תל אביב והסביבה, אונליין (טיפול מרחוק)
דפנה שדה-טסה
דפנה שדה-טסה
עובדת סוציאלית
נתניה והסביבה
איזבל אדנבורג
איזבל אדנבורג
פסיכולוגית
תל אביב והסביבה, אונליין (טיפול מרחוק)

עוד בבלוג של שפיות זמנית

תגובות

הוספת תגובה לפוסט

חברים רשומים יכולים להוסיף תגובות והערות.
לחצו כאן לרישום משתמש חדש או על 'כניסת חברים' אם הינכם רשומים כחברים.