הנרטיב המיסטי: תיקון הנפש על פי החסידות. בואו ללמוד את עבודת תיקון הנפש החסידית. לימוד הפסיכותרפיה הדינמית ומפגש עם הגישה הדיאלוגית מתוך העולם היהודי. בואו ללמוד את עבודת תיקון הנפש החסידית, ולהכניס נשמה לעבודתכם הטיפולית. עם ד"ר פרוצ'ו אוסימו, מחלוצי הפסיכותרפיה הדינמית-חווייתית - 21 ביולי | [ כללי הפורום / פורום סטודנטים לתואר ראשון / הוסיפו למועדפים / מתא"ם ] מומלץ בחום לגשת לפורום באמצעות Internet Explorer; נא לפרסם הודעות בקישור של המוסד הרלוונטי. הודעות שיפורסמו במקום לא מתאים יימחקו או יועברו.
קישורים נוספים:
תוצאות סקר קבלה 2011, 2012, 2013
שרשור התנדבויות/מודעות/בקשות
תוכנית השלמה לפסיכולוגיה קלינית
שיתוף בחוויות וברגשות...
יעל הירשלר גוטנברג » פסיכולוג/ית, מספר רישיון: 117800
כתבו אלי
|  |
פסיכולוגית קלינית מומחית מטפלת בילדים, נוער ומבוגרים מטפלת בילדים, נוער ומבוגרים PhD בפסיכולוגיה קלינית, המחלקה לפסיכולוגיה אוניברסיטת בר-אילן. מציעה: טיפול בילדים ובני נוער המתמודדים עם חרדות, ביישנות, קשיי התנהגות ובעיות וויסות שונות, קשיי השתלבות וקשיים חברתיים, בעיות בתקשורת ועוד. - טיפול במבוגרים המתמודדים עם מגוון קשיים כגון דכאון, חרדה,אובדן, קשיים ואתגרים בקשרים חברתיים או קשרים זוגיים, חיפוש זהות אישית ומקצועית, אתגרים בהורות. בעלת רקע ונסיון: - בטיפול בילדים בגיל הרך והוריהם (טיפולים דיאדיים וטריאדיים).
- בעבודה מול מסגרות חינוכיות (גנים ובתי ספר).
- בטיפול בילדים עם תסמונות הרצף האוטיסטי.
- בטיפול בילדים ובמבוגרים המתמודדים עם פגיעות נפשיות במסגרת אשפוז
- בבית חולים פסיכיאטרי.
קליניקה בקרית אונו 052-8893069 |
חזרה | הפרטים המובאים בכרטיס האישי של ***USER_NAME***, ובכללם פרטים בדבר התואר האקדמי וההכשרה המקצועית נוסחו על ידי ***USER_NAME*** ובאחריותו/ה. |